Onderzoekers en adviseurs CAB

Het CAB is een netwerkorganisatie. Wij werken met een kernteam en een wisselend aantal stagieres, per opdracht aangevuld met expertise uit ons netwerk. Wij kunnen daardoor snel een onderzoeksteam samenstellen dat uw opdracht snel en zeer deskundig uitvoert.

 

Onze vaste onderzoekers en adviseurs:
Jan Dirk Gardenier Jan Dirk Gardenier is directeur en eigenaar van het CAB. Hij heeft een groot netwerk en veel ervaring in het sociale domein, economie en leefbaarheid. Op basis hiervan draagt hij graag bij aan slimme  oplossingen voor maatschappelijke veranderingen. Hij is een enthousiast spreker en is de laatste tijd bezig met antropologisch onderzoek naar maatschappelijke verschillen.
   
cees Cees Verhagen heeft een achtergrond als informatiespecialist en kan databases snel en overzichtelijk toegankelijk maken. Daarnaast is hij onderzoeker op het terrein van ‘toekomst van arbeid’, (regionale) economie, innovatie, bedrijventerreinen en productieketens.
   
janine avatar Janine Abee is cultureel geograaf. Zij weet zich goed te verplaatsen in groepen die centraal staan in onze onderzoeken. Bijvoorbeeld uitkeringsgerechtigden. Momenteel voert zij samen met Wiebe onderzoek uit naar de beleving en motivatie van uitkeringsgerechtigden.
   
  Naomi is nieuwsgierig, onderzoekend en sociaal betrokken. Zij wil onderzoeken, analyseren. Het verbinden van theorie aan onderzoeksresultaten, en daar creatief mee werken, verbanden zoeken en vinden. Verder uitwerken ook. Het zoeken naar de diepere lagen. Mensen staan voorop. Hun lotgevallen, de manier waarop zij in de samenleving staan. En ook hoe zij daar zelf naar kijken en zich daartoe verhouden. Zij houdt van serieuze dingen. Zaken die het leven betekenis geven. Daarbij vindt zij afwijkende groepen interessanter dan mainstream. Meer algemeen hoopt zij dat zij een bijdrage kan leveren aan het een beetje mooier maken van de wereld. Ook om groepen mensen die niet gezien worden in de maatschappij een stem te geven.